Welkom op mijn site Padah Balans

(Voor acupunctuur, voetreflexologie en Aser-methode, coaching in de Hoeksche Waard)

Wat leuk dat je op mijn site aan het rondkijken bent. Natuurlijk weet ik niet wat de reden is dat je nu dit leest, maar op de een of andere manier zoek je iets. Dit kan zijn, omdat je lichamelijke of geestelijke klachten hebt of dat je gewoonweg nieuwsgierig bent en meer informatie zoekt over voetreflex,  acupunctuur, de Aser-methode en over mij.

Wat het ook is,  het is goed en ik hoop dat ik je kan helpen bij je zoektocht.

Ik heb een luisterend oor, ben loyaal en heb een bijzonder grote drive om mijn cliënten te helpen waar nodig, bij te staan en net dat stapje extra te zetten, dat zou ik voor jou ook doen….

Hieronder alvast een uitleg over de naam van mijn praktijk en een korte uitleg van wat ik doe.

Pada(h), Sanskriet voor voet, voetstap, voetprint. Je voeten zorgen voor je balans, zij dragen jou, brengen je overal en zorgen dat je stevig in het leven staat!

Balans, evenwicht, in evenwicht zijn. Je voeten zorgen dat je in evenwicht staat. Evenwicht/balans heb je nodig om e.v. tegenslagen in je leven aan te kunnen en weer in balans te komen.

Eigenlijk is dat wat we allemaal willen, in balans zijn. Zowel geestelijk als lichamelijk. In deze drukke maatschappij is het best moeilijk om deze balans te behouden en soms zelfs weer opnieuw te vinden.

In mijn praktijk probeer ik mensen daarbij te helpen. D.m.v. massages op het hoofd, de armen, benen en natuurlijk de voeten. Of met behulp van acupunctuur, het zetten van naalden en soms juist een combinatie van deze twee. En natuurlijk ook luisteren naar het verhaal achter de mens, want vaak blijkt dat hier patronen en overtuigingen zitten die je belemmeren om het beste uit jezelf te halen

Kun jij wat meer balans in je levens gebruiken? Lees dan verder op mijn site en neem voor vragen contact met mij op, dan kijken we samen wat we eraan kunnen doen…..