Tarieven

Ik heb nu een belachelijk goed aanbod voor nieuwe clienten. Als je nog nooit een voetreflex- of acupunctuurbehandeling hebt ervaren geef ik je nu de perfecte kans om dat eens uit te proberen.

Wat houdt het in:
1e week een voetreflexbehandeling
2e week een acupunctuurbehandeling
3e week mag jezelf kiezen, of een combi van beide
De afspraken maken we gelijk (anders is er dadelijk geen plek meer) en je rekent de 1e keer af voor alledrie de afspraken. Als je aanvullend verzekerd bent kun je hoogstwaarschijnlijk de hele factuur vergoed krijgen! De behandelingen duren ongeveer 30 minuten.

En wat vraag ik voor deze topaabieding……..  € 120… kijk naar de prijzen hieronder en je zult zien dat het echt een topkans is. 

 Behandelingen:

Kennismakings voetmassage (30-45 minuten) € 55
Intake + behandeling voetreflex of acupunctuur voetreflex (90 minuten) € 80
Vervolgbehandeling voetreflex (45 minuten) € 65
Vervolgbehandeling acupunctuur  € 65
Hand/armmassage (25 minuten) € 30
Voetenbad met Chinese kruiden (10 minuten) € 5
Kinderen/baby’s (10-30 minuten)

€ 30

 

Een massage langer dan 45 minuten is ook mogelijk. Vanaf de vaste prijs reken ik 1 euro per minuut, dus een massage van 60 minuten zou komen op € 80. 

Een massage bij u thuis, omdat het voor u niet mogelijk is om naar de praktijk te komen,  is ook mogelijk. Neem hiervoor telefonisch contact met mij op!

Betaling wordt gedaan direct na de behandeling dmv een tikkie die ik  stuur. Na betaling zal ik de factuur binnen 24 uur mailen.