Tarieven

Ik heb nu een leuk aanbod/mogelijkheid voor nieuwe cliënten. Als je nog nooit een voetreflex- of acupunctuurbehandeling hebt ervaren geef ik je nu de perfecte kans om dat eens uit te proberen.

Wat houdt het in:
1e week een voetreflexbehandeling
2e week een acupunctuurbehandeling
3e week mag jezelf kiezen, of een combi van beide
De afspraken maken we gelijk (anders is er dadelijk geen plek meer) en je rekent de 1e keer af voor alle drie de afspraken. Als je aanvullend verzekerd bent kun je hoogstwaarschijnlijk de hele factuur vergoed krijgen! De behandelingen duren ongeveer 30 minuten.

Deze mogelijkheid kost u 3x € 40.  

Als u na deze 3 behandelingen onder behandeling wil blijven zal ik de eerstvolgende keer eerst een anamnese afnemen, zodat ik een nog beter beeld krijg hoe ik het beste kan helpen.

Behandelingen:

Intake + behandeling voetreflex of acupunctuur  (90 minuten) € 100
Vervolgbehandeling voetreflex of acupunctuur (45 min) € 80,00

Een massage langer dan 45 minuten is ook mogelijk. Vanaf de vaste prijs reken ik € 1 per minuut, dus een massage van 60 minuten zou komen op € 94,50.

Een massage bij u thuis, omdat het voor u onmogelijk is om naar de praktijk te komen, is ook mogelijk. Neem hiervoor telefonisch contact met mij op.

Betaling wordt direct gedaan na de behandeling d.m.v. een betaalverzoek die ik stuur. Na betaling zal ik de factuur binnen 24 uur mailen

 
COSMETISCHE ACUPUNCTUUR  
Intake + acupunctuur/voetreflexbehandeling 30 min (gratis als behandeling start) € 50
VIP behandeling 2 uur (acupunctuur, cosmetische acu,  masker, guasha, moxa, massage) € 150 
   

3 weken 2x per week 2 uur,
4 weken 1x per week 2 uur
Totaalprijs € 1500, 

Cosmetische acupunctuur thuis is ook mogelijk, neem hiervoor contact met mij op