STOPPEN MET ROKEN

Kan dat??? Ja dat kan, en relatief makkelijk ook!! Ja dat durf ik te beweren…. hoe? Omdat ik dat in de praktijk heb uitgeprobeerd.

Geleerd van een collega acupuncturist en huisarts in Friesland en zelf meerdere keren uitgeprobeerd bij familie, vrienden, kennissen en clienten. Het resultaat was verbluffend, 90% is blijvend gestopt met roken. Daar waren soms 1 tot 3 behandelingen voor nodig en toen was het klaar.

Tijdens de behandeling zet ik een paar naalden die 15 minuten blijven zitten. Het zetten van deze naalden voel je even, daarna niet meer. Na de 15 minuten ga je naar huis en dat is het! Geen ontwenningsverschijnselen, geirriteerdheid, slapeloze nachten, drang om te eten enz…. Mocht dit wel het geval zijn, dan doen we snel nog een sessie.

Je gebruikt er geen andere middelen bij zoals pleisters, medicatie enz. Deze behandeling reset je lichaam en zorgt ervoor dat je nicotineverslaving blijvend weg is. Het enige wat iets langer duurt is de gewenning. Het automatisme, de herinnering.

Vergelijk het met een vakantie, als je vorige week op vakantie bent geweest, zit je deze week herinneringen op te halen: Weet je nog vorige week, toen zaten we heerlijk op dat terrasje bij het water en de dag erna hebben we toen zo lekker gegeten bij dat gezellige restaurantje!
Dit zijn herinneringen. Na het stoppen met roken heb je ook nog herinneringen, maar deze zullen snel vervagen, zoals het helaas ook gebeurt met de vakantieherinneringen. Na een paar weken denk je daar amper meer aan en lijkt het (helaas) alweer lang geleden.

Het enige dat absoluut van belang is dat je MOET WILLEN STOPPEN….. als je die intentie niet hebt wordt het een stuk moeilijker, dus je MOET ZELF WILLEN STOPPEN…. niet alleen maar voor een ander of voor een andere reden.

Kosten zijn € 65 per behandeling