Reacties van klanten

In verband met de privacy van mijn klanten staan er niet altijd namen bij genoteerd. Hieronder zijn enkele opmerkingen die ik mondeling/schriftelijk heb mogen ontvangen.

H.: de dokter en fysiotherapeut konden niets meer voor mij betekend. Het spijt me mevrouw u zult hiermee moeten leren leven, het ligt waarschijnlijk aan uw leeftijd! 1 behandeling bij Barbara, ze zette naaldjes in mijn andere arm en vroeg me mijn pijnlijke arm te bewegen. Ik wist niet wat me overkwam, mijn arm deed minder pijn en hij ging een stuk verder omhoog!! Wat een verschil!

C.: “Artrose aan beide knieën is erg pijnlijk en een behoorlijke hindernis bij beweging. De zoektocht naar pijnstilling bracht me uiteindelijk bij Barbara. De warme eerste ontmoeting gaf meteen een vertrouwd gevoel. Behalve een pijnstilling voor mijn knieën heb ik in acupunctuur veel meer gevonden. Door mijn rouwproces was ik geestelijk én lichamelijk uit balans, Barbara helpt me met acupunctuur en de fijne positieve coachende gesprekken om weer letterlijk en figuurlijk op eigen benen te staan.”

A.: “Ben nu 1 week gestopt met roken, ondanks alle verleidingen die ik tegenkom in het dagelijkse leven raak ik niets meer aan. Barbara het gaat de goede kant op, en dat na 1 behandeling. Voel me super goed.”

M: “Je raakt me aan en laat niet meer los..”

S.: ” Wat is dit toch fijn!! Ik vind het elke keer weer een kadootje voor mezelf.”

“De massage was soms gevoelig, maar toch ook weer prettig. Het voelt alsof ik veel meer lucht krijg en er ruimte is gemaakt.”

“Barbara, je masseert echt top!! Je druk is niet te zacht, maar heerlijk krachtig. Precies wat ik nodig heb.”

A.: “.Ik wil je bedanken voor de aandacht die je me geeft en de fijne behandelingen. Door jou heb ik veel minder hoofdpijn. Ik slaap weer beter en voel me beter in mijn eigen lichaam.”

D.: “Door de stress van studeren en mijn werk lijkt het soms of ik alleen maar in mijn hoofd leef of ik niet meer op de aarde loop. Na de behandeling bij jou voelde ik me weer geland en is het rustiger in  mijn hoofd. Ik loop weer op de grond, dank je wel Barbara!!!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *