Kosten Aser traject

Gratis kennismakingsgesprek

Om het traject aan te gaan is het allereerst belangrijk dat we een klik hebben, daarom vind ik een kennismakingsgesprek een must. Hierin kunnen we kijken of we ons ‘veilig’ bij elkaar voelen en ontdekken of het traject voor jou geschikt is. We bespreken dan waar je geestelijk en lichamelijk tegenaan loopt.

Op het moment dat ik denk dat dit het goede pad voor je is en je er klaar voor bent. En het voor jou goed voelt en je besluit er vol voor te willen gaan, kan ik op dat moment gelijk de afspraak verlengen en je de eerste behandeling geven. Ik zorg dat hier ruimte genoeg voor is!

Mocht het voor één van beide partijen niet goed aanvoelen of er is geen klik, dan is dat oke, dat kan. Misschien zijn losse afspraken beter voor je of kies je liever een andere therapeut, hier ben je volledig vrij in….
Dit traject kan alleen maar slagen als je er voor de volle 100% achter staat!

Het traject omvat het volgende:

  • 6 intensieve één op één 1 sessies
  • online training van10 modules met meer dan 25 video’s
  • oefeningen en visualisaties op MP3
  • het boek ‘Vrij leven, los van stress en oude patronen’ van Bas van Pelt
  • toegang tot de online ‘Leer vrij leven’ community

Het gehele traject en jouw investering in jezelf kost € 1500

Het traject wordt vooraf in rekening gebracht. Je ontvangt vervolgens per sessie een factuur, die je kunt indienen bij je zorgverzekering. Betaling in termijnen is ook mogelijk. 

Indien je aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeswijze kun je hoogstwaarschijnlijk nog ± € 250 vergoed krijgen.

Bel, app of mail me en maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek en zet de eerste stap naar een Vrij Leven……. Onderop deze pagina staat en contact fomulier dat je kunt invullen.

Misschien ook leuk om eens op onze community te kijken:
https://asermethode.nl/community-vrij-leven-wordt-gratis-lid/